Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ С АЛФА РОМЕО 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПРОБЛЕМ С АЛФА РОМЕО 145

колеги имам проблем с бензиновата помпа.В един момент работи а в следващиа и се губи тока и след малко се задеиства отново.МОЛИА ПОМОГНЕТЕ
    sigpickawasasaki 1100kub 120 kc

Провери релето! Намира се в блока до акумулатора. Едно от няколкото там е. Почисти контактите.
    ПС. това за TwinSpark-овете, за боксерите незнам къде е релето на помпата.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

problem s bezinovata pompa

оказа се че не е нито реле нито хлабава врзка а си отива помпата коиато е бош и е френско изпалнение тук при нас ВИДИН немогат да ми намериат такава ако ниакои знае от каде да си купиа бензинова помпа за алфа ромео 145-1.6 чист боксер 8 клапана 1994 номер на мотор 33201 молиа пишете на имеил дйигата_@абв.бг
      sigpickawasasaki 1100kub 120 kc

Comment

Re: problem s bezinovata pompa

Първоначално публикувано от djigata_
        оказа се че не е нито реле нито хлабава врзка а си отива помпата коиато е бош и е френско изпалнение тук при нас ВИДИН немогат да ми намериат такава ако ниакои знае от каде да си купиа бензинова помпа за алфа ромео 145-1.6 чист боксер 8 клапана 1994 номер на мотор 33201 молиа пишете на имеил дйигата_@абв.бг
        Само за сведение! На времето/ преди 7-8години/, на моя боксер 33, 1.7ИЕ,сложих втора употреба от Опел и си реших проблема срещу 70лв. Успех!
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

И на мен ми се развали бензиновата помпа, закарах я при едни майстори който ми казаха, че няма проблем да сложа от форд били са слагали и не е имало проблеми, сравнение с тази с на Алфата беше по ефтина и аз така реши да сложа тази от форда. Но като я сложихме прекъсваше в ниските обороти , а във високите държеше. След това каза че ще я оправи и му я оставих на следващия ден ми сложил няква Пасатова която мн бучеше и пак прекъсваше ама по малко в продължение на месец ми бучеше и сега вече се избуча на цяло спря да работи и тя. И сега си пала директно на газ и така си карам само гледам да ми е пълна бутилката с газ. Ама смятам скоро време да я оправям, че ми се кара малко на бензинче, че с тази газ неможе да върви както трябва не е като бензина. В Пловдив ми казаха, че е някъде към 100 и нещо самоче е Китайска. Също се чудя да си взема Бошова само че втора употреба ама не се знае колко ще ме кара и тя, но в последствие ще го решавам.
          Fiat Punto 1.2 75
          ЕХ Alfa Romeo 145 1.3 Boxer '94 - Първата любов

Comment

Re: problem s bezinovata pompa

Първоначално публикувано от djigata_
            Колега, обади се в тези магазини:

София - магазин ул. „Оборище” № 48, тел. 02 / 944 11 77, моб. 0888 444 032
            София – магазин ул. „Сребърна” № 3-9, тел. 02 / 962 58 07, моб. 0888 444 069
            Пловдив – магазин ул. „Гладстон” № 78 А, тел. 032 / 644 078, моб. 0888 444 105
            Варна – „Търговски комплекс КИРОВ”, ул. „Западна обиколна” (срещу Метро), тел. 052 / 50 56 95, моб. 0889 431 821

Аз пазарувах в първия - много са готини и имат много работи на bocsh, само си извади на едно листче всички данни за колата - най-вече година и месец на производство, номер на шаси, двигател и ако знаеш номера на помпата ще е най-добре.
            За съжаление ти е малко далече, ама ако се окаже, че я имат, ще намериш начин да я вземеш - те са склонни да ти я сменят, ако се окаже, че не става

Успех!
            Alfa 145 1.6 TS 16V '99
            Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Working...
            X